Genel Duyurular
18.04.2024

Öğrenciler için Ücretsiz SOLIDWORKS Sertifikası

İşverenlerin %90’ından fazlası SOLIDWORKS Uzmanı Arıyor!*
 
SOLIDWORKS Uzmanlığınızı sertifikalar ile taçlandırın. Değeri 500$ ‘ı aşan sertifikalar kısa süreliğine Türkiye’deki öğrencilere özel olarak ücretsiz!
 
 
 
Dünya çapında 770.000'den fazla sertifikalı SOLIDWORKS Profesyoneli arasına katılın. 400.000'den fazla kurum ve şirket; kusursuz ürünler tasarlamak ve pazara yeni ürünler sunmak için SOLIDWORKS ‘ü tercih ediyor. Bugün sertifikanızı CV’nize eklemek için değerli bir adım atın ve küresel rekabette yetenekleriniz ile öne geçin.
Ücretsiz Sertifika Sınavları için başvurular 15 Nisan 2024’te başlıyor. Nisan sonuna kadar başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Devam eden süreçte çalışmak ve sınavlara girmek için Haziran sonuna kadar zamanınız olacak.
Başvurabileceğiniz Ücretsiz Sertifika Sınavları: (Değeri 500$ ‘ı aşan sertifikalar kısa süreliğine ücretsiz)
  1.  
CSWA
  2. 
CSWA – Sustainability
  3.  
CSWA – Additive Manufacturing
  4.  
CSWA – Simulation
  5.  
CSWA – Electrical
  6.  
3DEXPERIENCE 3D Creator
  7.  
3DEXPERIENCE 3D Sculptor
  8.  
3DEXPERIENCE 3D Mold Creator
Başvurularınızı .edu / .k12 gibi okulunuzun tanımladığı resmi e-posta adresinizle yapabilir veya eposta erişiminiz yoksa resmi Öğrenci Kimlik Kartı'nızın bir kopyasını yükleyerek kolayca yapabilirsiniz.
 
 
 
SOLIDWORKS Sertifika sınavlarına hazırlanmak için MySolidWorks'e katılabilir ve CSWA & CSWP, gibi Sınava Hazırlık Kurslarına erişebilirsiniz. Ayrıca MySolidWorks Eğitim (training) başlığında 400'den fazla eğitim videosuna hızlıca erişim sağlayabilirsiniz.
Fırsatı kaçırmayın! Bugün başvurunuzu tamamlayın.
*Ocak 2024 tarihli LinkedIn Verileri Referans Alınmıştır.