Genel Duyurular
15.02.2021

2019 yılı ve daha önceki yıllar girişli olan öğrencilerin dikkatine

Değerli öğrencilerimiz;

2019 ve öncesi girişli iseniz ve 2020-2021 Bahar döneminde AKTS değişimi olan (Önceki İlan )tabloda yer alan yeni müfredat kodlarına göre ders almanız gerekiyorsa Makine Mühendisliği Bölümü’ne şablonda belirtildiği gibi doldurarak dilekçe vermeniz gerekmektedir. Aksi halde giriş yılı itibariyle bağlı olduğunuz müfredatınızda mezuniyetinizi etkileyen AKTS eksikliği ya da fazlalığı oluşabilir. MEC kodlu ya da yeni müfredatta AKTS değişimi olmayan ME kodlu dersler için dilekçe verilmesine gerek yoktur. Akademik danışmanlarınız ile irtibatta kalınız. Dilekçelerinizi pandemi şartları gereği “Gelen Evrak Birimine” e-posta ile gönderebilirsiniz. Dilekçe şablonu için tıklayınız   Dilekçeleri çarşamba günü mesai bitimine kadar iletiniz.